Hoe kredietlasten je gevangen kunnen houden in de gouden kooi…

Hoeveel mensen blijven hangen in een job die eigenlijk niet (meer) bij hen past?  Toch maar blijven omdat dat loon gekend is en het de vaste lasten dekt, die auto en gsm betaald is… Want wat anders? En hoe omgaan met de (financiële) onzekerheid die gepaard gaat met verandering? Cruciale vragen, die het waard zijn om bij stil te staan.

 

De gouden kooi heeft immers ook een risico: bore-out en burn-out zijn immers niet uitgesloten als je kost wat kost blijft doorgaan… Dit met serieuze gevolgen voor je gezondheid, je werk, je sociaal leven, je relatie enz… De prijs die je hiervoor betaalt is groot als je de signalen negeert…


Bekijk deze gratis carrière masterclass video over de gouden kooi als:

  • je al een tijdje bent uitgekeken op je huidige job en merkt dat dat je energie kost

  • je droomt van iets anders, maar weet niet wat

  • je weet wel wat je zou willen, maar durft de stap niet te zetten

  • je vraagt je af of je niet gewoon tevreden moet zijn met wat je hebt

 

Hoe zou het zijn om werk te vinden wat je energie geeft én waarbij je evenveel of méér verdient?

Kan dat? Jazeker!

Samen met jou maken we je carrièrepaspoort op. Dit betekent dat we in kaart brengen:

  1. Wat voor jou belangrijk is in je werk

  2. Wat jij goed kan én graag doet

  3. Wat jij graag zou willen ontwikkelen

 

Als deze 3 componenten aanwezig zijn, krijg jij energie van je werk!

Met een positief effect op je hele leven. Je wordt een leukere collega, partner, moeder/vader, vriend/vriendin. We kijken ook welke beroepen er passen bij je persoonlijkheid. Zodat jij intern of eventueel extern kan kijken of er mogelijkheden zijn die beter bij je passen. Als jij je carrièrepaspoort hebt, kom jij veel zelfzekerder over, en kan je een hoger loon bedingen. Of misschien kom je erachter dat een andere werkvorm als freelancer of een eigen bedrijf uitbouwen beter bij je past… en dit statuut biedt dan weer heel andere fiscale voordelen… Zoveel mensen, zoveel wensen… We denken graag met je mee!


En jij?

Voel jij dat het tijd is om uit te breken uit de gouden kooi? Dan kan Personal Branding je helpen! Je leest er meer over in ons gratis eBook Personal Branding wat je ontvangt via www.passionforwork.be.


Wil je hiermee aan de slag?

Bekijk dan ons programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’. Het goede nieuws is dat je 8 u coaching krijgt voor €80 door inzet van je loopbaancheques  (werkelijke waarde is €1.100, Vlaamse subsidie).


Contacteer ons voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een Passion for Work-coach in je buurt!

Terug

Nieuws & actualiteit