Informatie en actualiteit

Wij streven ernaar om kwalitatieve en actuele informatie aan te bieden aan onze bezoekers. Wij kiezen ervoor om geen forum te hebben omdat wij van mening zijn dat u als consument beter advies kan inwinnen bij iemand die specialist is in zijn vak.

Hiervoor kan u terecht bij één van de aangesloten makelaars, de vele adviesartikels, de "vaak gestelde vragen"-sectie van deze website,…

Online simulaties

Kredietgids.be tracht een groot aantal projecten om te zetten in simulatietools met reële tarieven die gangbaar zijn in de markt. Daarna krijgt u voorstellen op maat. Daarnaast bieden we nog een aantal rekentools of calculators aan om u te helpen bij uw beslissingen of om vragen waarmee u zit, te beantwoorden. 

Kredieten op maat

U bent op zoek naar een financiering maar u kiest niet voor een standaardoplossing of bent daarmee niet geholpen?

De aangesloten kredietspecialisten kunnen voor u een voorstel op maat uitwerken. Kijk bij onze FAQ voor meer informatie. 

Kredietvoorstellen aanvragen

Op zoek naar een gepaste financiering voor uw project?

In enkele stappen doorloopt u de procedure en ontvangt u echte kredietvoorstellen op maat van uw project en persoonlijke gegevens van een erkend kredietmakelaar.

Verzekeringsvoorstellen aanvragen

Op zoek naar een verzekering? Prijs en kwaliteit zijn belangrijk. Onze aangesloten verzekeringsmakelaars maken voor u het werk makkelijk.

Vertrouw op de kracht van een onafhankelijk verzekeringsmakelaar en u zal het verschil merken. Niet alleen in prijs/premie maar zeker in de service bij schade.