WIE ZIJN WIJ

Kredietgids.be is een website, een online platform in de eerste plaats. Uiteraard zou het niet werken mochten we niet met een team van gemotiveerde mensen, bedrijven en partners die dagelijks werken aan dit online kredietaanvraagplatform waarbij de focus ligt op correcte informatieverstrekking voor het aangaan van een financiering en het makkelijk vinden van uw weg in het kredietlandschap.

 

STEL UW VRAAG

Heb je een vraag die gerelateerd is aan "lenen, kopen, wonen, investeren, sparen" en je weet niet direct aan wie je een antwoord kan vragen? Neem dan contact op met ons en wij proberen je zo goed mogelijk verder te helpen. Dit is kosteloos voor de consument gebruiker van dit platform.

 

ZOEK EEN SPECIALIST

Ben je op zoek naar de beste lening op maat van jou of jullie project? Zoek dan een specialist om je krediet van A tot Z samen met jullie te regelen. Zowel kredietmakelaars als zelfstandige bankkantoren kan u op deze pagina terugvinden. Ook voor je verzekeringsnoden kan je op deze pagina de juiste patner vinden.

 

 

PARTNER WORDEN

Wil je aansluiten bij een netwerk van kredietexperten en specialisten in verzekeringen met focus op de volledige ontzorging van de gebruiker van het platform? Neem dan contact op via deze pagina en registreer alvast jouw kantoorgegevens en we nemen zeer spoedig contact op met u.