Kredietmakelaars

Kredietgids.be werkt samen met erkende kredietmakelaars om uw dossier te kunnen introduceren bij een kredietinstelling. Deze werken met minstens tien verschillende maatschappijen. Deze voorwaarden leggen wij op om de bezoekers van Kredietgids.be zekerheid te geven dat hun dossier bij voldoende banken wordt voorgelegd teneinde het meest optimale resultaat te bekomen voor de klant zijn project.

Op zoek naar een kredietmakelaar en/of een verzekeringsmakelaar voor uw specifiek project? Laat vandaag nog een specialist contact met u opnemen.

Verzekeringsmakelaars

Kredietgids.be werkt ook met onafhankelijke verzekeringsmakelaars. De meeste aangesloten kredietmakelaars zijn ook verzekeringsmakelaar en kunnen u ook bijstaan in de keuze van eenvoudige verzekeringsproducten, veelal de producten die gevraagd worden door de kredietmaatschappij. Zoals bijvoorbeeld de brandverzekering en de schuldsaldoverzekering.

Deze website werkt ook samen met specialisten inzake het verzekeren van speciale risico’s. Heeft u een luxewagen, een jacht, een kunstverzameling, een iets grotere woning, een bedrijfsgebouw, een groot event op de planning staan,…wij hebben voor alle risico’s een aangesloten makelaar of insurance underwriter in ons netwerk.

Vergeet ook niet dat een verzekeringsmakelaar u kan begeleiden om te sparen voor uw project. Dit zowel fiscaal als niet fiscaal.

Via de website kan u momenteel al voor een aantal producten gratis online voorstellen aanvragen. Klik hier om alvast de online mogelijkheden te zien of maak direct een afspraak om een inventaris te maken van uw te verzekeren risico’s.

Op zoek naar een een verzekeringsmakelaar voor uw specifiek project? Laat vandaag nog een specialist contact met u opnemen.

Vastgoedmakelaars

U bent vastgoedmakelaar? Indien u dat wenst, kan u een directe link plaatsen naar Kredietgids.be op uw website. Deze geavanceerde website zorgt er voor dat uw klanten beter geïnformeerd worden over hun mogelijkheden alvorens ze bij u terugkomen. Heeft u een pand verkocht, verwijs de koper gerust even door naar deze website. De koper heeft de mogelijkheid om direct voorstellen aan te vragen waardoor er geen tijd verloren gaat.

Volgende vragen zijn belangrijk om even over na te denken als vastgoedmakelaar.

  • Heeft u de laatste maand een verkoop niet zien doorgaan omwille van het niet krijgen van een financiering?
  • Kan u de koper vertellen hoeveel hij ongeveer per maand zal moeten betalen op basis van echte tarieven?
  • Vraag tot opschortende voorwaarde tot het verkrijgen van een hypothecaire lening, wordt de periode ook steeds langer?
  • Weet uw klant of ze het voorgestelde pand kunnen betalen?
  • Hebben sommige van uw klanten onvoldoende eigen geld om de BTW en andere kosten te betalen?

Projectontwikkelaars

U bent projectontwikkelaar en wil potentiële kopers een inzicht geven in de kostprijs van hun maandelijkse aflossing, dan kan u uw klanten adviseren om een simulatie te maken op Kredietgids.be

Wij hebben een speciale cel aangesloten kredietmakelaars die gespecialiseerd zijn in de financiering van nieuwbouwprojecten. Met 8% aan eigen middelen ifv de totale projectkost kunnen we uw klanten verder helpen aan een financiering!

Als projectontwikkelaar is het belangrijk om ook over volgende zaken na te denken als u ook rechtstreeks verkoopt aan de klant.

  • Heeft u de laatste maand een verkoop niet zien doorgaan omwille van het niet krijgen van een financiering?
  • Kan u de koper vertellen hoeveel hij ongeveer per maand zal moeten betalen op basis van echte tarieven?
  • Vraag naar een opschortende voorwaarde tot het verkrijgen van een hypothecaire lening, wordt de periode ook steeds langer?
  • Weet uw klant of ze het voorgestelde pand kunnen betalen?
  • Hebben sommige van uw klanten onvoldoende eigen geld om de BTW en andere kosten te betalen?

Kredietmaatschappijen

Onze aangesloten makelaars kunnen werken met minimaal 10 maatschappijen die kredieten aanbieden in het kredietmakelaarssegment. Dit is een voorwaarde om te kunnen samenwerken met Kredietgids.be of de makelaar is specialist in een bepaalde niche. Onderaan de website krijgt u een greep uit de partners waarmee onze aangesloten makelaars mee samenwerken.

Verzekeringsmaatschappijen

Onze aangesloten makelaars kunnen werken met quasi alle maatschappijen die verzekeringen aanbieden via het onafhankelijk makelaarskanaal. Dit is een voorwaarde om te kunnen samenwerken met Kredietgids.be als verzekeringsmakelaar of de makelaar is specialist in een bepaalde niche. Hij zal de klant hiervan op de hoogte zal brengen.

Beursvennootschappen

Wij kunnen u via onze partners in contact brengen met topspecialisten inzake financiering tegenover een beleggingsportefeuille. Of u zoekt een oplossing om een deel van uw vermogen weg te zetten?

U kan in volledige discretie contact opnemen via het contactformulier.

Buitenlandse kredietexperten

Wij kunnen u via ons netwerk in contact brengen met experten om uw aankoop in het buitenland in goede banen te leiden. Momenteel werken wij met experten in België, Frankrijk en Nederland. Het eerste gesprek is steeds gratis via Kredietgids.be. Neem contact op met een specialist indien u op het punt staat om een aankoop de doen in het buitenland.