Een woning kopen

U bent van plan om een woning te kopen? Dan kan u op Kredietgids.be een eerste simulatie maken van de maandelijkse aflossing. Vervolgens kan u een kredietdossier samenstellen en overmaken aan een erkend kredietmakelaar op basis van uw postcode of uw specifieke vraag. Deze zal voor u kosteloos de markt bestuderen en een aantal voorstellen op maat uitwerken. Uw project, onze oplossing.

Een krediet herfinancieren

U heeft één of meerdere kredieten lopen? Dan kan het interessant zijn om de voorwaarden te herbekijken. Veel mensen kiezen om op dit moment ook een bijkomend bedrag te voorzien voor een verbouwing. U moet immers kosten maken en naar de notaris gaan als u overstapt naar een andere bank.

Voorschotkrediet 

U kan het voorschot dat gevraagd wordt bij de aankoop van vastgoed niet of niet volledig betalen? Weet dat u dit kan onderhandelen alvorens hiervoor een financiering aan te vragen! Via onderstaande simulatiemodule kan u gratis een aanvraag indienen of neem rechtstreeks contact op via het contactformulier.

Een wagen kopen met of zonder voorschot

Een nieuwe wagen kopen of eerder een tweedehandswagen? Met of zonder voorschot (15%)? Maak een simulatie op Kredietgids.be en vraag vervolgens een echt kredietvoorstel aan op basis van uw persoonlijke en financiële gegevens.

Kosten van studies opvangen

U bent op zoek naar een financiële injectie om de kosten van studerende kinderen te betalen? Mogelijk wil u de zware kosten aan het begin van het academiejaar spreiden?

Trouwfeest

U heeft een woning gekocht? Geen budget meer om een trouwfeest te geven? Dan kan een persoonlijke lening een oplossing bieden. Vraag evenwel bij familie of deze niet willen sponsoren want geld lenen kost ook geld.

Tuinaanleg

U wil uw tuin laten aanleggen maar beschikt niet over voldoende geld of u wil de investering spreiden over een langere periode? Maak hieronder een eerste simulatie en u kan misschien uw plannen starten.

Huishoudtoestellen aanschaffen

Grote huishoudtoestellen zijn vaak niet goedkoop maar gaan hopelijk meerdere jaren mee. Een panne komt altijd op een slecht moment. Beschikt u tijdelijk niet over voldoende geld dan kan een persoonlijke lening zonder doel een oplossing bieden. De meeste winkels bieden dit ook aan, maak zeker een vergelijking alvorens te tekenen!

Notariskosten ontlenen

U beschikt niet over voldoende geld om de notariskosten bij een aankoop te betalen? Er zijn mogelijk ook andere oplossingen om een woning te verwerven zonder dat u beschikt over alle eigen middelen die gevraagd worden door de grootbanken. Raadpleeg zeker een kredietspecialist.

Verbouwen

U wil een verbouwing uitvoeren maar beschikt niet over voldoende eigen gelden, wil de kosten spreiden of u wil uw belastingen optimaliseren? U kan een simulatie maken om de maandelijkse kostprijs van uw project te kennen.

Extra budget

Op sommige momenten in het leven beschikt u niet over de middelen op het juiste moment. U bent op zoek naar een eenmalige injectie? Dan kan een persoonlijke lening zonder doel een oplossing zijn. Veelal zijn deze ook goedkoper dan een creditcard. 

Mobilhome kopen

Een huis kopen doet u meestal niet zonder financiering. Een huis op wielen kost ook genoeg en wordt veelal gedeeltelijk geleend. Op zoek naar een financiering voor uw mobilhome? Via Kredietgids.be kan u een kredietvoorstel op maat aanvragen.

Vakantieplannen

U heeft reisplannen maar beschikt momenteel niet over het nodige budget? Dan kan u hieronder een simulatie maken en een kredietvoorstel aanvragen.

Huisinrichting

Toe aan een nieuwe uitzet? U heeft een woning gekocht maar heeft geen centen meer voor meubels? Uw project, onze oplossing. Maak een simulatie en vraag online een voorstel aan bij een erkend kredietmakelaar.

Keuken vervangen

U droomt van een nieuwe keuken? Maak hieronder een simulatie om een eerste inzicht te krijgen in uw mogelijkheden. U kan kiezen voor een persoonlijke lening of een hypothecair krediet. Soms kan het aangewezen zijn om een herfinanciering aangevuld met een extra verbouwing aan te vragen. Vervolledig de simulatie en maak gratis en geheel vrijblijvend uw dossier over een aan kredietspecialist met kennis van zaken.

Verzekeringsvoorstellen aanvragen

Wat is er belangrijker dan uw dierbaren, uzelf en uw vermogen te beschermen? U koopt een huis, dan wil u ook een goede verzekering en service bij schade. Via Kredietgids.be komt u rechtstreeks in contact met erkende verzekeringsmakelaars die bij tientallen maatschappijen voor u een prijs kunnen opvragen voor uw project of te verzekeren risico.