Wie zijn wij?

Kredietgids.be is een ontmoetingsplaats voor consumenten met een project op zoek naar een oplossing en krediet- en verzekeringsmakelaars. Deze website brengt u als bezoeker rechtstreeks in contact met een erkend makelaar die u kan adviseren en helpt bemiddelen bij tientallen krediet- en verzekeringsmaatschappijen. Uw project, onze oplossing. Uw makelaar, uw gids.

Makelaarsnetwerk

Kredietgids.be brengt makelaars samen via deze website en de achterliggende software. Aangezien Kredietgids.be geen kredietmakelaar, noch verzekeringsmakelaar is, werken wij samen met onafhankelijke erkende makelaars die u bijstaan van zodra u contact opneemt via de website. Ook als u een gratis offerte of voorstel opvraagt zal uw aanvraag doorgestuurd worden naar een specialist ter zake. Afhankelijk van uw vraag, komt u in contact met iemand in uw buurt en gespecialiseerd in uw type project.

Wie zijn onze bezoekers?

Wij verwelkomen iedereen op deze website. De meeste bezoekers komen naar Kredietgids.be om zich te informeren over de financiële haalbaarheid van hun project. Hoeveel zal die tweedehandswagen mij kosten? Is er een oplossing voor mijn financiële situatie? Onze bezoekers komen op deze manier rechtstreeks en gratis in contact met specialisten die een antwoord kunnen geven en ook gemachtigd zijn om te bemiddelen.

Wie zijn onze partners?

Kredietgids.be zou niet bestaan zonder de vele partners waarmee wij samenwerken. De website is onafhankelijk en een open platform waartoe iedereen kan toetreden na een controle door Kredietgids.be. Wij werken enkel met makelaars en maatschappijen die erkend zijn door het FSMA, Federale Overheidsdienst Financiën of andere controleorganen en hun nodige aansprakelijkheidsverplichtingen vervuld hebben. Daarnaast werken wij ook graag samen met vermogensadviseurs en planners, beursvennootschappen, vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars en andere vakspecialisten.