WELKOM OP KREDIETGIDS.BE – ONLINE KREDIETPLATFORM

+32 (0)1 377 20 11 LOGIN

Wie zijn wij

Kredietgids is een website waar u simulaties kan maken, projecten kan berekenen en kredieten of leningen kan aanvragen. Via de website kan u dus rechtstreeks kredietvoorstellen aanvragen na u te informeren met de vele simulatietools voor zowel persoonlijke leningen als hypothecaire kredieten.

Deze website brengt u rechtstreeks in contact met een erkende kredietmakelaars of bankagenten die u kunnen adviseren en voor u kunnen bemiddelen bij tientallen krediet- en verzekeringsmaatschappijen. 

Het doel is om kredietnemers op voorhand te informeren alvorens over te gaan tot het nemen van belangrijke investeringsbeslissingen die veelal gepaard gaan met het aangaan van een consumentenkrediet of hypothecair krediet. Vervolgens kan de gebruiker een voorstel tot echte kredietvoorstellen indienen via deze website als deze beslist om een financiering aan te gaan.

Voor de meest uiteenlopende projecten trachten wij een simulatietool te voorzien. Na het maken van de simulatie, kan u onmiddellijk en gratis een dossier samenstellen en/of in direct contact staan met een erkend kredietmakelaar in uw buurt die voor u de markt zal verkennen. Op regelmatige basis worden de gehanteerde tarieven in de simulatietools aangepast. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de maandelijkse kostprijs van uw plannen op basis van wat er in de markt leeft. Wij proberen in tegenstelling tot alle andere website te werken met tarieven die gebaseerd zijn om uw financieel profiel zoals de kredietanalist van de bank uw dossier zal bekijken. Dit resulteert in een beter en realistischer beeld van de mogelijke rentevoet die gehanteerd zal worden. Uiteraard kan deze in meer of minder gaan bij het effectief indienen van uw dossier op basis van de gegevens die gestaafd worden door de aangeleverde documenten.

Kredietgids.be werkt volledig gratis voor u als bezoeker van deze website. De makelaar doet zijn werk ook zonder kosten voor de klant en geeft advies in volle transparantie.

Op zoek naar een verzekering? Maak het u gemakkelijk en vraag een voorstel op via een van de aangesloten verzekeringsmakelaars. Heeft u reeds een offerte? Wij zijn overtuigd dat de verzekeringsmakelaars die aangesloten zijn bij kredietgids.be het beter kunnen.

U wil bijdragen aan Kredietgids.be? Of u wil ook samenwerken met dit uniek en vernieuwend model inzake advies- en productbemiddeling? Neem zeker contact op via het contactformulier.

Wij wensen u veel succes met uw project!

Het Kredietgids.be team 

Stel uw vraag aan een expert

Stel uw vraag aan een team van experten. Kredietgids.be brengt makelaars en agenten samen via dit online kredietplatform. Aangezien Kredietgids.be geen kredietmakelaar of bankgent, noch verzekeringsmakelaar is, werken wij samen met onafhankelijke erkende specialisten die u bijstaan van zodra u contact opneemt via de website. Ook als u een gratis offerte of voorstel aanvraagt, zal uw vraag doorgestuurd worden naar een erkend financieel tussenpersoon of adviseur.

Op zoek naar een kredietmakelaar, een zelfstandig bankagent en/of een verzekeringsmakelaar voor uw specifiek project maar u weet niet direct wie u kan verder helpen? Neem contact op met ons, stel ons duidelijk uw vraag en wij brengen u in contact met een expert bij u in de buurt die een antwoord kan geven op uw vraag. Laat vandaag nog een specialist contact met u opnemen.

Partner worden

Kredietgids.be kiest voor een open-architectuur en staat open voor alle partnerships die bijdragen aan de missie van de website en het online kredietplatform.

Bent u een kredietmaatschappij, een kredietmakelaar, een tussenpersoon in verzekeringen of bankagent? Misschien wel een directe aanbieder van kredieten of verzekeringen? Indien u graag wil samenwerken met ons dan horen wij graag van u. Ga naar de contactpagina.

Top