WELKOM OP KREDIETGIDS.BE – ONLINE KREDIETPLATFORM

+32 (0)1 377 20 11 LOGIN

Kredietgids is een website waar u simulaties kan maken, projecten kan berekenen en kredieten of leningen kan aanvragen. Via de website kan u dus rechtstreeks kredietvoorstellen aanvragen na u te informeren met de vele simulatietools voor zowel persoonlijke leningen als hypothecaire kredieten.

Deze website brengt u rechtstreeks in contact met een erkende kredietmakelaars of bankagenten die u kunnen adviseren en voor u kunnen bemiddelen bij tientallen krediet- en verzekeringsmaatschappijen. 

Het doel is om kredietnemers op voorhand te informeren alvorens over te gaan tot het nemen van belangrijke investeringsbeslissingen die veelal gepaard gaan met het aangaan van een consumentenkrediet of hypothecair krediet. Vervolgens kan de gebruiker een voorstel tot echte kredietvoorstellen indienen via deze website als deze beslist om een financiering aan te gaan.

Voor de meest uiteenlopende projecten trachten wij een simulatietool te voorzien. Na het maken van de simulatie, kan u onmiddellijk en gratis een dossier samenstellen en/of in direct contact staan met een erkend kredietmakelaar in uw buurt die voor u de markt zal verkennen. Op regelmatige basis worden de gehanteerde tarieven in de simulatietools aangepast. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de maandelijkse kostprijs van uw plannen op basis van wat er in de markt leeft. Wij proberen in tegenstelling tot alle andere website te werken met tarieven die gebaseerd zijn om uw financieel profiel zoals de kredietanalist van de bank uw dossier zal bekijken. Dit resulteert in een beter en realistischer beeld van de mogelijke rentevoet die gehanteerd zal worden. Uiteraard kan deze in meer of minder gaan bij het effectief indienen van uw dossier op basis van de gegevens die gestaafd worden door de aangeleverde documenten.

Kredietgids.be werkt volledig gratis voor u als bezoeker van deze website. De makelaar doet zijn werk ook zonder kosten voor de klant en geeft advies in volle transparantie.

Op zoek naar een verzekering? Maak het u gemakkelijk en vraag een voorstel op via een van de aangesloten verzekeringsmakelaars. Heeft u reeds een offerte? Wij zijn overtuigd dat de verzekeringsmakelaars die aangesloten zijn bij kredietgids.be het beter kunnen.

U wil bijdragen aan Kredietgids.be? Of u wil ook samenwerken met dit uniek en vernieuwend model inzake advies- en productbemiddeling? Neem zeker contact op via het contactformulier.

Wij wensen u veel succes met uw project!

Het Kredietgids.be team 

Onze missie & visie

Ons doel bij Kredietgids.be is om u naar het beste krediet te begeleiden. Wij geven u graag inzicht zodat u weloverwogen een beslissing kunt nemen met resultaat voor uw kredietdossier. Dit doen we door u online en offline te informeren, tools aan te bieden en in contact te brengen met de juiste partijen om de kredietnoden in te vullen met de juiste producten en structuur bij de op dat moment beste maatschappij in uw situatie.

Waarom gebruik maken van Kredietgids.be

Informeer uzelf alvorens kredietverbintenissen aan te gaan.

Informeer uzelf

Ga met de juiste kennis aan de slag.

Vraag offertes aan

Ontvang de beste totaaloplossing voor uw project.

Veilig en transparant

Je bent zeker doordat alle partijen erkend zijn.

Neem contact op met ons.

Wil u een project realiseren maar u heeft onvoldoende geld om het project te realiseren? Informeer u online en neem contact op met ons voor meer informatie of als u een aanvraag wil doen of als u wil weten of u voor een lening in aanmerking komt.

DOE EEN AANVRAAG

U wil een lening of krediet aanvragen? Dan kan u dit hier doen.

Doe een aanvraag

CONTACTEER ONS

+32 (0)1 377 20 11

Citadellaan 2 - 3293 Diest
info@kredietgids.be

Contacteer ons

SPREEK MET EEN EXPERT

Heeft u nood aan advies? Wil u met een kredietspecialist spreken?

Maak een afspraak
Top